arrow down

SAP-Leonardo-NOW-Tour-wit-RGB

KWF Kankerbestrijding

UV radar app

runlivetruck-white

KWF Kankerbestrijding schakelde de Run Live Truck in om een app te ontwikkelen waarmee kinderen, jongeren en ouderen kunnen zien wanneer ze zich moeten beschermen tegen de zon. De case was een succes!

De KWF uv-radar app

KWF Kankerbestrijding start elk voorjaar een campagne om mensen bewust te maken van het belang van veilig zonnen. Dit jaar gaven ze de hun smeren-kleren-weren campagne een innovatieve boost met de Run Live Truck.

Onze crew werkte in drie dagen een functionerende applicatie uit: de KWF uv-radar app. Met deze app krijgen gebruikers inzicht in de actuele kracht van de uv-straling en een advies over of ze zich wel of niet moeten beschermen. Daarnaast zijn er ontwerpen gemaakt voor een uitgebreide toekomstige versie van de app.

Maar het mooiste resultaat? Een heel tevreden opdrachtgever!

iphone-KWF-app-new.png

IT is goed voor de gezondheid

Door: Jan-Willem de Koster

Gaan data en mobiele apps een revolutie in de gezondheidszorg teweegbrengen? Eén ding weet ik zeker: de zorg is sterk aan het veranderen, mede door alle technologische ontwikkelingen.

Infographic

KWF Kankerbestrijding:
uv-radar applicatie

Bekijk de resultaten van de Run Live Truck case bij KWF in deze infographic.

RunLiveTruck-KWF-SAP-infographic-uv-radar.jpg

Noteworthy previous cases

The Leonardo NOW Tour has evolved out of the successful Run Live Truck Tour. Get inspired by some of the most exhilarating prototypes developed in the Truck.

De crew

Innoveren doe je samen. Deze experts maken het mogelijk om binnen een week een prototype op te leveren.

 

Partners

These are the partners of the SAP Leonardo NOW Tour.