hero-de-crew.jpg

Aan innovatieve ideeën geen gebrek. Maar hoe zet je de stap van visie naar een bruikbare oplossing? De SAP Run Live Truck geeft jouw innovaties vorm – binnen een week!

De crew

In een week een prototype van een product bouwen, dat is geen eenvoudige opgave. Het kan alleen met een toegewijde crew. Aan boord van de Run Live Truck zitten de beste mensen die elke case succesvol maken. Maak kennis met de experts.

  • Developers
    Het daadwerkelijk bouwen van de applicatie gebeurt door onze developers en ux designers. Deze experts brengen op het SAP Cloud Platform design en techniek bij elkaar.

  • Projectmanagers scrum

    Zeer korte doorlooptijd vraagt om een specifieke projectmanagementaanpak. Onze Scrum Master zorgt voor procesoptimalisatie in deze ‘pressure cooker’ omgeving en draagt verantwoordelijkheid voor het opleveren van een professioneel prototype aan het einde van de week.

  • Specialisten
    
Een prototype voor een analytics case vereist andere expertise dan een case voor een Internet of Things toepassing, en vice versa. Daarom zitten er bij elke case specialisten in de crew met ongeëvenaarde kennis van hun specifieke topic. Zij zorgen ervoor dat de juiste vragen gesteld en beantwoord worden om het proces te laten slagen.
SAP run live truck 03.jpg

Eerdere cases

In het voorjaar van 2017 heeft de #RunLiveTruck negen innovatieve prachtcases letterlijk naar de klant toegebracht. Je vindt ze op de cases overzichtspagina.

Partners

De volgende partners maken de SAP Run Live Truck mogelijk.